AMSTERDAM

Mellan Amsterdam och Sverige är det många mil.

leave a comment »

Helt plötsligt började jag tänka på diabilder och evighetslånga visningar på 70- och 80-talet. Vad var det som fick alla att vilja visa sina diabilder då?

Vad 90-talets motsvarighet? Jag kan inte komma ihåg att jag tvingades att kolla på foton då. Nu kan man om man har otur bli tvungen att hänga framför någons datorskärm och kolla semesterfoton, om man inte har oturen att komma hem till någon som har en digitalfotoram. Men vad hände på 90-talet?

Ok, det var inte det jag skulle skriva om. Jag ville ju visa mina egna semesterbilder, men kom på att det är så jävla tråkigt att titta på andras semesterbilder att jag kom av mig.

Nu får ni två bilder från Polen.

Jag tror att jag är de den förste svenske bög som klättrat dessa berg i ett område av södra Polen som jag inte kan uttala.

För att göra det hela lite mer intressant, i mina ögon, har jag lagt in en röd linje var vi vandrade. Har jag tur så syns den kanske om man klickar på fotot.

Polacken som annars drar sig för all fysisk verksamhet måste har något i sina gener, för när jag pustade, svettades och stånkade upp för bergen så skuttade han. En polsk bergsget. Den ende i sitt slag för några djur såg jag inte överhuvudtaget med undantag för en död mus och en massa spyflugor.

Jag har för mig att det finns en kaka som heter Rocky Road, kan den vara polsk i sitt ursprung?

Advertisements

Written by magnus

August 25, 2007 at 4:43 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: